topp ad rigg

Rigg og skip

Vi har i løpet av årene bygget opp en betydelig kompetanse og erfaring innen undervannsjobbing med oljerigger og skip.

Vi er spesialister på thruster vedlikehold og skifte samt ventiler og anode skift. AKVA Marine Services har utarbeidet gode og trygge arbeidsrutiner for avansert vedlikehold og reparasjoner under vann. Hos oss er ingen prosjekter for små eller for store! Vi er alltid glade for nye kunder. Vi har de beste containerbasert dykkesystemer i bransjen, fullt NORSOK U -103 kompatibel, og godkjent av DNV. AMS bruker det siste nye innen teknologien for å gi sikker, rask og effektiv kommunikasjon under arbeidet. Sikkerhet og Effektivitet er og har alltid vært vårt mantra!

Vi er spesialister på effektivitet for å ungå kostbare avbrudd i produksjonstid hos våre kunder.

Inspeksjoner
DNV / ABS / lloyds

Bytte av thrustere

Ventil og dele bytter under vann

Rengjøring og vedlikehold av skrog

Bytte av anoder

Propell rengjøring og vedlikehold

Undervannsveising og reparasjoner

Mekanisk undervannsarbeid

AKVA Marine Services kan foreta Inspeksjoner DNV / ABS / lloyds, Bytte av thrustere, Ventil og delebytter under vann, Rengjøring og vedlikehold av skrog, Bytte av anoder, Propell rengjøring og vedlikehold, Mekanisk undervannsarbeid, Undervannsveising og reparasjoner.

Etter 18 år som selskap, og over 20.000 gjennomførte dykk innehar vi enorm erfaring. Raske båter, drillet mannskap og gode arbeidsintrukser er vårt, og våre kunders fortrinn. Vårt viktigste produkt er trygghet. I det legger vi at våre kunder skal kunne stole 100% på oss - Vi er det selskapet som tar sikkerhet mest på alvor!

Fiskeopprett

yes maritime okt14 170

Skip og offshore

yes maritime okt14 524

Entreprenør

yes maritime okt14 079

Andre tjenester

topp tank
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?