yes maritime okt14 170

Om oss

AKVA Marine Services AS er ledende leverandør av kommersiell dykking og støttetjenester på vestkysten av Norge. Vi tilbyr tjenester til oppdrettsnæringen, rigg og skipsindustrien og til entreprenører over hele verden.

Vi i AKVA Marine Services tilbyr våre kunder kvalitet, service og fleksibilitet.

Vår nåværende flåte består av fem høyhastighets dykkebåter, to dykkerbåter med overnattingskapasitet, tre katamaranarbeidsbåter, dykkerkamre, landbaserte dykkestasjoner og et fullt kompatibelt U-103 / Shell / Statoil containerbaserte dykkesystem.

Vi har baser i Auklandshavn / Sveio og Bokn og vårt hovedkontor er lokalisert i Karmsund Servicebase på Karmøy, like vest for Haugesund.

AMS har 20 sysselsatte dykkere hvorav 5 er sertifisert dykkeledere. Med det er vi alltid klar til å møte våre kunders krav. Til sammen har vi nå en svært effektiv flåte og vi legger sjel i å være tilgjengelige for kundene våre 24/7. Sikkerhet og Effektivitet er og har alltid vært vårt mantra!
Vi har et sterkt fokus på sikkerhet og kvalitet, og vårt kvalitetssystem følger ISO9001: 2008, og vi er sertifisert av DNV (Det Norske Veritas).
Vi forholder oss også til IWS sertifisering fra DNV, American Bureau of Shipping og Lloyds.


Vi jobber i et marked som er preget av stadig forandring og utvikling, og vi er stolte av vår evne til tilpasning og effektivitet. Sammen med AKVA group ligger alt til rette for vekst og å fortsette å levere markedets mest sikre og effektive undervannstjenester til oppdrettsnæringen, skip og rig markedet. Med nye høyteknologiske spylesystemer spyler vi rent oppdrettsmerder raskere og mer effektivt enn noensinne!

Sertifiseringer

dnv-gl
abs169
51-lr-logo tcm155-248673
client2
achilles-logo
management system certificate

Referanser

hydro logo
abs169
19277 large
evos logo
4f857ed04c6ac0824d00188c
client2
green management logo
eidemarineservices logo
european cruise
dnv-logo
hydrex 20logo 20rbg
ge lloyd
falck nutec
wilhelmsen
marine h logo

Fiskeopprett

yes maritime okt14 170

Skip og offshore

yes maritime okt14 524

Entreprenør

yes maritime okt14 079

Andre tjenester

topp tank
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?